Zabranjeno Pusenje na Sarajevo Film Festivalu!!!

22.8.2006. u utorak ce na Sarajevo Film Festivalu premijerno biti prikazan film „Nafaka“ rezisera Jasmina Durakovica za koji je muziku radila grupa Zabranjeno Pusenje.

Ljetni koncerti ce biti odrzani :

22.07.2006. – Otok Krk – Grad Krk (HR) (SRC Panorama)
05.08.2006. – Jelah (BiH) (IV Urban Music Fest Rastok)
07.08.2006. – Makarska (HR) (Kacicev trg)
12.08.2006. – Capljina (BIH) (Trg kralja Tomislava)
19.08.2006. – Beograd (SiCG) (Beer Fest)
26.08.2006. – Posusje (BiH) (Klub The Best)
02.09.2006. – Ljubljana (SLO) (Centralni stadion Bezigrad)

36 komentara

 1. Nije bilo lose u Beogradu, Sejo je pevao”stare pesme”Zabranjenog Pusenja.Po mojoj skromnoj proceni bilo je blizu 50.hiljada ljudi.Sejo nema tu harizmu vodje i glas kao Nele, ali je OK.Dobar je.Od clanova BiH-ZP znam samo Seju, ostale ne znam.Bio je jedan simpatican decko koji je svirao violinu, ubucen u vojnicko odelo sa kapom kao Fidel Kastro, on mi je onako bio cool.Zapaljeno je mnogo baklji i svetlecih raketa, sto je dizalo atmosferu.Pivske flase su letele na sve strane, nije se znalo ko koga poliva, ma sve u svemu nije bilo lose i sasvim dobro izdanje BiH-Zabranjenog pusenja.Sejo i Nele su bogovi, oni su Zabranjeno Pusenje.Ja postujem Seju i odlican je, vise sam navikao na Neleta, mozda se jednog dana opet sakupe, ko zna, nikad ne reci nikad.Koncert je poceo sa pesmom”Bos ili Hadzija”, a zavrsio se”Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac”.Sejo se svo vreme dok je trajao koncert obracao prisutnim sa”Drugovi i drugarice”, zajebavao amerikance i ostale smradove.
  Mislim da vise treba da dolaze u Beograd, nadam se da je ovo samo pocetak…
  ZIVEO KASTRO, ZIVEO CE GEVARA, ZIVELA SFRJ JUGOSLAVIJA!!!
  Pozdrav, svima!

 2. Da li je neko bio na onom after party-ju kad je nastupalo Zabranjeno Pusenje (u Medjunarodnom centru za djecu i omladinu na Grbavici, to je bilo 21.8.)?
  Meni je bilo fenomenalno, ja zivim za to da ih uzivo slusam!
  pozdrav!

Komentariši